מרק עוף משופר, קצת אחר , יותר "מעניין" מתאים כמעט לכולם
חומרים
חומרים ל-4 מנות
- 8 שוקי עוף ( במשקל של כ700 גרם)או עוף צעיר קטן
- 200 גרם כרשות(החלק הלבן בלבד ) חתוכות ושטופות
- 1 בצל שלם קלוף
- 200 גרם דלעת ,קלופה
- 1 קישוא שלם קלוף
- 1 קולורבי ,שלם קלוף
- 1 גזר שלום קלוף
- מים
- 1לימון ,חתוך לשניים
- 2 כפות אבקת מרק
- עלי פטרוזיליה וסלרי
- מלח
- פלפל
- אגסי ספדונה גדולים
אופן הכנה
אופן הכנה
- לשים בסיר את כל החומרים , מלבד עלי הפטרוזיליה והסלרי
- לכסות במים וקצת יותר
- להביא לרתיחה
- לבשל על אש נמוכה כשעה וחצי בסיר מכוסה עם פתח קל
- רבע שעה לפני תום הבישול להוסיף את עלי הפטרוזיליה והסלרי
- להגיש עם פרוסות של האגסים המבושלים
- אפשר להוסיף מים לקראת סוף הבישול אם יש צורך.
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר