חומרים
חומרים
- 3 זרי ברוקולי כולל הגזע חתוכים לחתיכות קטנות
- 2 בצלים קלופים חתוכים לרבעים
1 תפוח אדמה חתוך לרבעים - 1 חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 5 שיני שום כתושות (אם אוהבים)
- 1-2 כפות שמן זית
- תבלינים: מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט מגורר, 1 כף אבקת מרק "קנור" ("קנור " הכי קרוב לטבעי)
אופן הכנה
אופן הכנה
- מכניסים הכל לסיר
- מוסיפים 2 ליטר מים (אם צריך תוך כדי בישול להוסיף מים -יש להוסיף)
- מבשלים חצי שעה עד שע ה ומתבלים,
- מורידים כוס מהירקות שבסיר (ללא הנוזל)ומניחים בצד.
- את השאר מרסקים עם מוט ידני חשמלי,
- טועמים ומתקנים .
- מוסיפים למרק את התוכן שבכוס
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר