חומרים
חומרים
- 5 תמרי מהגו'ול
- 200 גרם עלי תרד
- 1 אגס חתוך
- 5 גבעולי נענע
- 5 אגוזי מלך
- חצי כוס עגבניות מרוסקות דק
- 1 כף סילאן
- חלב, מים, או יוגורט
אופן הכנה
אופן הכנה
- לטחון הכל בבלנדר
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר
מרפאה: 08-9406458 / 050-6617227 | לחברי קופת חולים מאוחדת: 050-6617227
חומרים
אופן הכנה
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר
כתובת המרפאהרוטשילד 37, נס ציונה
טלפון המרפאה08-9406458קביעת תורים בימים א-ה 17:00-20:00
ימי קבלהימי ו' לסירוגין: 8:00-10:30
חיוג למרפאה ניווט בWaze