חומרים
מתכון ל-4 מנות / כל מנה מכילה כ-195 קלוריות
חומרים
- 200 גרם בשר
- 2 גזרים שורש ג'ינג'ר
- 1 שן שום
- 4 כפות שמן לטיגון
רוטב
- 1 כפית מלח
- 2 כפיות יין אדום מתוק
- 1 כפית רוטב סויה
אופן הכנה
אופן הכנה
- חותכים את הגזר לעיגולים דקים וקוצצים דק את שורש הג'ינג'ר והשום.
- יוצקים 4 כפות שמן למחבת שחוממה מראש ומטגנים את הבשר, הגזר, הג'ינג'ר והשום עד שמתרככים.
- מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים למחבת עם הבשר וירקות. מערבבים היטב במחבת ומורידים מהאש.
- מגישים על מצע אטריות דקות או אורז לבן שהוכנו מראש. אפשר להוסיף כמה עלי חסה טריים לקישוט.
מתוך הספר של דר שרה קפלן ורחל גולן "בישול יפני במטבח הישראלי"