חומרים
מתכון ל-4 מנות – רשימת חומרים
- 4 דגני בורי בינוניים
- 1 ראש שום גדול – לקלף
- קורט מלח ופלפל
- לימון להגשה
כל מנה מכילה כ:
- קלוריות: 81
- חלבון: 18 גרם
- שומן: 1 גרם
אופן הכנה
אופן הכנה
- מנקים את הדג. חוצים אותו לאורכן ומפזרים מלח ופלפל.
- כותשים את השום ומורחים את כל הדג בשום הכתוש.
- מכניסים לגריל לרבע שעה בערך.
- לפני ההגשה מטפטפים לימון. מגישים חם.
- אפשר לצלות את הדג בגריל גם כשהוא שלם ואז את השום הכתוש מכניסים בתוכו, אך יש להפוך הדג לאחר מספר דקות של צלייה.
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר