חומרים
חומרים
- 3 עגבניות גדולות
- 3 כפות שמן זית
- 4 בצלים חתוכים לפרוסות
- קורט פלפל שחור ומלח
- חצי ק"ג פילה
- 3 כפות מים
- 3 שיני שום חתוכות
- 1 כף שמיר קצוץ
אופן הכנה
אופן הכנה
- חולטים את העגבניות במים רותחים ומקלפים.
- חותכים אותן לקוביות קטנות.
- שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, מלח, פלפל ומים.
- מבשלים במשך כ-5 דקות על אש קטנה. שמים את הדגים והשמיר ומבשלים רבע שעה.
- מוסיפים את השום ומסירים מן האש.
כל מנה מכילה כ:
- קלוריות: 229
- חלבון: 25 גרם
- שומן: 9 גרם
- פחמימות 12 גרם
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר