חומרים
חומרים (המתכון ל-15 מנות)
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 1 ק"ג חצילים חתוכים לקוביות
- 2 עגבניות קטנות חתוכות
- קורט פלפל קורט מלח
- שיני שום כתושות
- 1 וחצי ק"גבינה שמנה 9%
- 1 ביצה
- 30 גר' מרגרינה מומסת
- 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
כל מנה מכילה:
- קלוריות: 107
- חלבון: 8 גרם
- שומן: 7 גרם
- פחמימות: 3 גרם
אופן הכנה
אופן הכנה
מטגנים את הנצל מוסיפים את החצילים וממושיכים לטגן. תוך כדי בחישה מוסיפים את העגבנות שלה, שום, פלפל, גבינה לבנה וביצה.
משמנים במרגרינה תבנית פיירקס. שמים את העיסה ואופים במשך רבע שעה.
מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים עד שהיא נמסה.
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר