חומרים
חומרים
- 1 בצל גדול
- 2 כפות שמן
- 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
- 4 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
- 4 קישואים קלופים תוכים לקוביות קטנות
- 2 כפות מלח
- 2 ליטר + 2 כוסות מים קורט פלפל לבן
אופן הכנה
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד שישחים.
- מוסיפים את הירקות חתוכים לפי הסדר מערבבים, מפזרים את הקמח, המלח והפלפל, ממשיכים לערבב ומוסיפים את הנוזלים.
- מבשלים במשך שעה לערך, תוך כדי בחישה על מנת שהקמח לא יידבק לתחתית הסיר.
- מגישים חם.
כל מנה מכילה כ:
- קלוריות: 176
- חלבון: 7 גרם
- שומן: 8 גרם
- פחמימות 19 גרם
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר