חומרים
חומרים ל-8 מנות
- 2 בצלים חתוכים לקוביות
- 2 כפיות שמן
- 400 גרם פטריות חתוכות מקופסה
- 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנטנות
- 1 שורש פטרוזיליה מקולף ושלם
- 1 שורש קטן סלרי מקולף וחתוך לקוביות קטנטנות
- 2 גזרים מקולפים חתוכים לקוביות קטנטנות
- 2 כפות קמח
- 2 ליטר מים רותחים
- קורט מלח, פלפל ופפריקה
3 שיני שום - 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנה
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל בשמן עד שישחים.
- מוסיפים לבצל את הפטריות וממשיכים בטיגון.
- מפזרים את הירקות ומטגנים יחד.
- מפזרים את הקמח ומערבבים.
- מוסיפים את המים ומערבבים היטב עם המלח, הפלפל, הפפריקה והשום.
- מבשלים במשך שעה לערך תוך כדי בחישה מדי פעם.
- לפני ההגשה מפזרים גבינה צהובה מגוררת.
כל מנה מכילה כ:
- קלוריות: 126
- חלבון: 5 גרם
- שומן: 6 גרם
- פחמימות 13 גרם
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר