חומרים
חומרים
- 200 גרם פסטה מבושלת
- ½ פלפל אדום חתוך לפסים דקים
- ½ פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
- ½ פלפל צהוב חתוך לפסים עבים
- 2 גבעולי בצל ירוק
- 5 גבעולי פטרוזיליה
- 1 פרוסת שורש סלרי
- 2 פרחי ברוקולי מפורקים לכדורי התפרחת
- כוס כרוב ירוק חתוך לפסים דקים
- 1 כף שמן זית
- מלח,פלפל שחור,רוטב סויה לפי הטעם
אופן הכנה
אופן ההכנה
- מניחים את כל החומרים מלבד הפסטה במחבת ומטגנים קלות
- מכסים את המחבת וממשיכים לאדות תוך כדי הזזת המחבת כ 2-3 דקות
- מוסיפים את הפסטה למחבת מערבבים ומגישים חם או קר.
- אפשר לקשט בעלי פטרוזיליה או בזיליקום.
מתקבלות 3 מנות כ -170 קלוריות במנה