חומרים
חומרים
- 1 שקית שעועית ירוקה קפואה חתוכה לגלילים קטנים -(יש לחלוט את השעועית ע"י הכנסתה למים רותחים לדקה)
- 1 כוס אפונים ירוקים קפואים- חלוטים
- 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
- 1 פלפל כתום חתוך לקוביות קטנות
- 2 כפות אגוזי קשיו קצוצים
- חצי כוס עדשים ירוקים
- חצי כוס כוסמת מבושלת (אפשר להחליף את הכוסמת בחצי כוס אגוזים ו/או בוטנים קצוצים )
אופן הכנה
אופן הכנה
- בקערת זכוכית מערבבים את כל החומרים ומוסיפים מיץ לימון לפי הטעם
- 2 כף שמן זית
- 2 כפות רוטב רימונים
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורד
- 2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות קטנות
- 2-3 שיני שום קצוצים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- לערבב החומרים יחד לטעום ולשפר לפי הטעם. ניתן לאזן את טעם הסלט בהוספת מעט סוכר או סילאן לפי הטעם
- להגיש עם עלי נענע קצוצים
גב' חנה שאולוב – היועצת הקולינרית של האתר הוסיפה את מתכון ה"סלט הבריא"