חומרים
חומרים
- 2 בצלים יבשים חתוכים לקוביות
- 2 כפות שמן זית
- 2 חב' מנגולד- לשטוף ולחתוך לחתיכות כולל החלק הלבן
- 1 חב' ביבי תרד
- 2-3 כפות קוואקר
- תבלינים :מלח ,פלפל לבן, אבקת מרק עוף של "קנור"
- מיץ מלימון שלם
- גרירת לימון אחד
- 2 ליטר מים (אפשר להוסיף יותר )
אופן הכנה
אופן הכנה
- מטגנים הבצל בשמן ומוסיפים כל השאר.
- מבשלים חצי שעה עד שעה אחרי הרתיחה.
- אם רוצים מרסקים חלק או מגישים עם כל החתיכות.
- אפשר לפזר רבע חבילה שמיר קצוץ
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר