חומרים
חומרים
- 50 גרם מרגרינה
- 1 ק"ג כרוב לבן לתוך לפסים דקים
- 2 גזרים קלופים
- קורט מלח
- קורט פלפל
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות קטנות
- 2 בצלים קלופים
אופן הכנה
אופן הכנה
- ממיסים את המרגרינה. מוסיפים את הכרוב ומטגנים מעט.
- מערבבים ומאדים במשך 20 דקות.
- מוסיפים מים גזרים, מלח, פלפל, אבקת מרק תפוחי אדמה ובצלים.
- מבשלים במשך שעה לערך על אש נמוכה בסיר סגור וכחשים מדי פעם.
כל מנה מכילה כ:
- 130 קלוריות
- חלבון :4 גרם
- שומן:6 גרם
- פחמימות: 15 גרם
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר