חומרים
חומרים לבצק
- 100 גרם חמאה
- 200 גרם קמח תופח
- 3-4 כפות מים
חומרים למילוי
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- 3 ביצים
- 50 גרם זיתים חתוכים (שחורים או ירוקים)
- 3 גבעולי בצל ירוק חתוך
- 2 כפת קמח רגיל
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- מעט מלח ופלפל.
אופן הכנה
אופן הכנת הבצק
- מערבבים יחד עד לקבלת בצק חלק.
אופן הכנת המילוי
- מערבבים הכול יחד
אופן הכנת הפאי
- מרדדים את הבצק לעלה דק .
- מניחים בעזרת מערוך בבסיס התבנית ובדפנות.
- את המילוי מניחים על הבצק ומכניסים לתנור ל – 30 דקות, או עד שאפוי.
מתקבלות 16 מנות, כ-172 קלוריות במנה.