חומרים
חומרים
- 3 פילטים של דג אמנון- חתוכים לפסים או קוביות ומוקפצים חצי דקה עם שום כתוש לפי הטעם.
- 100 גרם גבינה בולגרית 5%
- 200 גרם גבינת ריקוטה
- 100 גרם גבינת גאודה מגוררת
- 100 גרם אגוזים קצוצים דק( לפי בחירה)
- 2 ביצים לא גדולות
- 1/4-1/2 כוס שמנת מתוקה (תלוי בסמיכות העיסה)
- 3 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות דקות
- 2-3 כפות קמח.
- מעט ג'ינגר טרי מגורר
- קליפת לימון מגוררת מחצי לימון
- להוסיף לפי הטעם –פלפל לבן טחון, אגוז מוסקט טחון, קורט מלח
אופן הכנה
אופן הכנה
- לערבב את כל החומרים יחד.
- לשפוך לשקעי תבנית משומנת או כל תבנית אחרת
- לחמם את התנור 175 מעלות
- לאפות כ- 20-15 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
- מומלץ להגיש בלווי סלט ירוק. רצוי שיכיל גם עלי תרד קצוצים טריים ועלי מנגולד טריים קצוצים.