חומרים
חומרים
- 2 כפות שמן זית לצקת לסיר
- 1 גזר קלוף חתוך לקוביות קטנות
- 1 בצל יבש קלוף חתוך לקוביות
- 2 גבעולי סלרי ללא עלים חתוכים לחתיכות קטנות
- 2 כפות דוחן או שיבולת שועל
- 2 ליטר מים
- 2 זוקיני עם קליפה חתוכים לארבע
- 4 קישואים עם קליפתם חתוכים לארבע
- תבלינים: מלח , פלפל שחור, 1 כף אבקת מרק "קנור" , מעט פלפל לבן .
אופן הכנה
אופן הכנה
- מטגנים מעט את הגזר, סלרי והבצל.
- מוסיפים קישואים וזוקיני ומערבבים .
- מוסיפים המים ,התבלינים ,הדוחן או שיבולת שועל ומרתיחים.
- מבשלים בסיר מכוסה חצי שעה עד 45 דקות על אש נמוכה. (אם צריך להוסיף מים תוך כדי בישול. מוסיפים)
- מרסקים בעזרת מוט ידני חשמלי, אם סמיך מוסיפים מים,
- מתקנים את הטעמים
- מגישים עם שום כתוש ופטרוזיליה קצוצה או בצל ירוק.
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר