הכנה מהירה ,קלה ,וטעימה
כל מנה מכילה כ- 183 קלוריות, כ7 גרם חלבון,כ- 11 גרם שומן כ -14 גרם פחמימות
חומרים
חומרים ל-5 מנות
- 6 בצלים בינוניים פרוסים
- כפות שמן
- 8-10 כוסות מים רותחים
- 1עלה דפנה
- קורט מלח
- קורט פלפל לבן
- 3 שיני שום
- 2 כפות שטוחות אבקת מרק בצל
אופן הכנה
אופן הכנה
- לטגן את הבצל בסיר עם שמן עד שמקבל צבע שקוף
- לערבב
- להוסיף מים עלי דפנה, מלח, פלפל לבן ושום
- להרתיח
- להוסיף 2 כפות אבקת מרק ולבשל כשעה על אש נמוכה
- להגיש חם בתוספת גבינה צהובה
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר