כרובית בטעם אחר מבושלת או טרייה כתוספת לכל מנה עיקרית, דלת קלוריות וטעימה
חומרים
חומרים
- 1 כרובית שלמה
- הכמויות לפי הטעם: (מי שאוהב יותר בצל ירוק ומי שאוהב פחות כוסברה או בכלל לא
אוהב, נתון לשיקולכם). פטרוזילה , שמיר , כוזברה , בצל ירוק , שום - 1 בצל בינוני קלוף וחתוך לקוביות גדולות
- מעט שמן זית
- מלח ,פלפל צ'ילי אם אוהבים חריף,או פלפל שחור טחון
- חרדל לפי הטעם
אופן הכנה
אופן הכנה
- לפרק לאת הכרובית לפרחים
- לחלוט מעט ולאחר מכן להעביר לתבנית עם מעט שמן זית מרוסס.
- להעביר כל שאר המצרכים לבלנדר ולטחון (כולל מעט שמן זית )
- לצקת מעל הכרובית ולאפות בחום בינוני גבוה בטוסטר אובן עד למצב שאתם אוהבים ,כרובית רכה יותר או קשה יותר
- כרובית אפשר לאכול גם ללא בישול כלל.
באדיבות גב' חנה שאולוב- היועצת הקולינרית של האתר